Hasítógép alkatrészeink között megtalálható a vastagfalú csőből esztergált csapágyház, a hozzá tartozó csapágy és seeger gyűrű. Közepes árfekvésű, de kiváló ár/érték arányú csapágyakat forgalmazunk, amikre még soha nem érkezett panasz. A seeger gyűrűk mezőgazdasági munkagépekben is használatosak, szintén nagyon jó minőségűek.
A csapágycsöveket 8 mm falvastagságú, varratmentes csőből esztergáljuk, így minden további nélkül a hasítógép vázszerkezetéhez hegeszthető, a hegesztővarrat nem okoz vetemedést. A csapágycsőben a csapágyak és a zéger gyűrűk részére kiképzett hely méretpontos.

Tags:

32 hozzászólás on Csapágy, csapágyház

 1. Fóti Béla szerint:

  Tisztelt Cím!
  Kaptam egy hasítógépet, aminek a tengelye eltörött. Szeretnék kérni egy dokumentációt a csőcsapágyházról, illetve a tengelyről, ezen kívül egy árajánlatot a tengelyről, a csőcsapágyházról, a két csapágyról és a seeger gyűrűkről.
  Megtisztelő válaszát előre is köszönve tisztelettel Fóti Béla

 2. Kelepeisz Lajos szerint:

  Tisztelt értékesítő!
  Nekem is úgy szint karos gyórsdarabolóhoz kellene csapágyház (ház+ csapágyak+zégergyűrűk) 25mmes tengelyhez való. Tudna valami tájékoztatást adni hogy milyen méretű csőcsapágyházai vannak erre a célra (hossz, átmérő), és milyen árban lenne?
  Köszönettel K.Lajos

  • Kelepeisz Lajos szerint:

   Tiszteletem!
   Reggel beszéltünk telefonon, akkor lenne kedves megnézni hogy van-e a kissebb méretü csőcsapágyháza, ha van akkor a pontos méretét is legzen szíves megirni.
   Köszönöm.

 3. Tarcsi Barna szerint:

  Üdvözlöm Zsolt.
  Köszönöm gyors válaszát. Igen értem,nem gond ,jó lesz a szériában készült méret is. Szeretnék rendelni.
  1db – csőcsapágyat kb. 200mm hosszú x 88mm est.

  5db – seeger gyűrűt i80 – méretűt.

  A küldött email címre kérném a bankszámlaszámot amire tudok utalni. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a honlapot, mert már
  hosszú hónapok óta keresek ilyen csőcsapágyat.Végre sikerült megtalálnom, köszönöm.
  Várom levelét.
  Üdvözlettel : Tarcsi Barna

 4. Tarcsi Barna szerint:

  Tisztelt címzett.

  Én a nagyobbik csőcsapágyházból szeretnék vásárolni,aminek a mérete
  200mm x 88mm. Csapágy átmérő 80mm. Megszeretném kérdezni lehetséges -e ,hogy a csapágy szélességének a beszúrása nem 18 mm,hanem csak 10 mm legyen? A csapágyház végén van -e, seeger gyűrű kialakítás,ami a csapágy külső peremét rögzíti 80 mm -res ? Segítségét köszönöm.
  Üdvözlettel : Tarcsi Barna

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Tarcsi Úr! Az alkatrészeink szériában készülnek, így sajnos nem tudom más méretekkel adni a csövet. A cső mindkét végén van seeger beszúrás, i80-as gyűrűhöz való. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

 5. Török Gyula szerint:

  Tisztelt cim.Szeretnék ajánlatot kérni,hatbordás hasitó gép tengejre,és 90-eskupra

 6. Kincses Gyula szerint:

  Tisztel cím !

  Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül 80-as kup; csapágyház; tengely; kicsi és nagy szilytárcsa kompletten.

  Válaszát köszönöm :

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Kincses úr! 80-as kúpot nem forgalmazok. 70-es, vagy 90-es tud szóba jönni. Mindegyiknek edzett, cserélhető hegye van. 70-es kúppal a komplett szett 50.500 Ft, 90-es kúppal 55.500 Ft. Mindkét esetben a postaköltséget én állom. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

 7. Horváth Antal szerint:

  Tárcsás gyors darabolóhoz kellene komplett csapágyház dupla csapágyakkal, tengellyel 400-as átmérőjű vágókoronghoz.A telefonszámom:06 70 275 7213. Előre is köszönettel Horváth Antal

 8. Fazekas Zoltán szerint:

  Tiszteletem!Érdeklődnék,hogy Szlovákiába is tudna-e küldeni alkatrészeket?Válaszát elöre is köszönom Zoltán

 9. Hugyecz Péter szerint:

  Üdv.Nekem van egy csapágyházam,amiben a tengely 25 mm.Az a kérdésem,hogy 70-es kúphoz az gyenge lenne?

  • Hasito.hu szerint:

   Üdvözlöm! Én 30-asnál kisebb átmérőjű tengelyt nem javasolnék. Ha megfelelő keménységű a jelenlegi tengely, akkor azért érdemes megpróbálni, mert csökkenne a költség. Viszont a kúpjaimnak 40-es átmérőjű furata van, így a tengely és a kúp közé mindenképp kell egy perselyt csináltatni. Üdvözlettel!

 10. Tóth Norbert szerint:

  tiszteletem,engem egy csöcsapágyház meg egy gardántengely ára érdekelne!Ui:Norbi

 11. Jókai Zsolt szerint:

  Tiszteletem! Érdeklődnék hogy mennyi lenne egy 70 es kúp, csőcsapágyházzal, csapágyakkal, tengellyel egy ilyen szett! Nagy tárcsám van!Méterfa hasításhoz és kuglihasításhoz lenne! CSő csapágyházat azért tartom jobbnak mint a talpas csapágyakat, mert a cső csapágyházaknál, nincs utban hasítás közben a csapágy talpazata.. Válaszukat várom E-mailba!

  • Hasito.hu szerint:

   Üdvözlöm! Amit a csőcsapágyházról írt, teljesen egyetértek, valamint a csőcsapágyház sokkal erősebb mint az öntvény talpas csapágyház.
   Viszont méterfához inkább a 90-es kúpot javaslom. Mailben már el is küldtem az árakat. Üdvözlettel!

 12. Horváth L. Gábor szerint:

  3fázisú 1550W-os 1400 1/min villanymotor általában 24mm-es tengelyű! van ehhez passzoló ékszíjtárcsa?

  • Hasito.hu szerint:

   Készleten jelenleg nincsen, kb 10 napon belül rendelésre tudom vállalni, a tengelyfuraton kívül szükségem van az ékhorony méretére, milyen átmérőben szeretné, és milyen profillal. Üdvözlettel!

 13. dóka ferenc szerint:

  Engem egy komplett csőcsapágy érdekelne. Az ára iránt érdeklődnék.
  Előre is köszönöm.Tisztelettel D.F.

 14. kerekes szilveszter szerint:

  Jó napot!Érdeklődnék,hogy a nagyobbik csőcsapágyház milyen hosszú és mi az ára,milyen vastag csapágy megy bele. Köszönöm. -szilveszter-

 15. Majzik Tamás szerint:

  Üdvözlöm.
  85mm külső átmérőjű csapágyhoz bírna a fentihez hasonló csapágyházat csinálni csőből,s ha igen mennyiért?
  Köszönettel Tamás

 16. Kalman Lajos szerint:

  Ár ajallatot szeretnek kerni .P208-as csapagyhaz capaggyal , hozzá tengely ,300-as 2soros 13-asekszitárcsa ,kup 90-es esetleg 110-es meretben. Valaszát elore is koszonom. Tisztelettel Lajos.

Vélemény, hozzászólás?