Tájékoztatás a személyes kiszolgálással kapcsolatban.

Tisztelt Partnereink!

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a fennálló vírushelyzet elleni védekezést a lehető legnagyobb hatékonysággal hajtsuk végre, így tájékoztatunk minden személyesen érkező vásárlónkat, partnerünket, hogy a személyes kiszolgálást, áruátadást bizonytalan ideig szüneteltetjük, Vásárlási szándék esetén kérjük, hogy akár E-mailben, akár telefonon keressenek bennünket, ahol továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.
A készleten lévő termékeink folyamatosan elérhetőek, legkésőbb a rendelést követő napon postára tudjuk őket adni.

Továbbá az egyik legfőbb szempont számunkra, hogy a kollégáink, ügyfeleink és partnereink egészségét a legmagasabb szinten óvjuk, vagyis a vírus ne kerülhessen be a közösségünkbe,

Megteszünk minden szükséges – gazdasági és jogi szempontból üzletpolitikánkkal összeegyeztethető- intézkedést, amely továbbra is vevőink hatékony és gyors kiszolgálását célozza.

Köszönjük a megértést!

Ha úgy gondolod, mást is érdekelhet, kattints a Megosztás gombra, hogy ismertebbek lehessünk!! 🙂 Vagy küldd tovább E-mailben!

2 hozzászólás “Tájékoztatás a személyes kiszolgálással kapcsolatban.” bejegyzésben.

 1. Józsa Lászlóné

  Einhell TC-SB 305 U Szalagfűrészhez szeretnék lapot venni, főként fa fűrészelésre használnám és tartós strapabírós éllel. 15 vagy 20 mm es lapszéleségre gondoltam én.Milyent ajánlana nekem és mennyide kerülne szállítással eggyüt.

  Válasz
  1. Hoffmann Zsolt Szerző

   Üdvözlöm! 16 és 20 mm lapszélesség megoldható, én 0,5, max 0,6 mm vastag lapot javasolnék. Ha mond egy laphosszúságot, akkor szívesen adok pontos árat a vágáskészre gyártott lapra. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük