Az alábbi megoldást kínáljuk villanymotor hajtású hasítógép készítéséhez:

Részei balról jobbra:

Póthegy, rögzítéshez hasított csőstift, hasítókúp, (a kúpot és a hegyet természetesen összerakva küldjük) készre megmunkált tengely, vastagfalú cső csapágyház, 2 db golyóscsapágy, 2 db seeger gyűrű. A képről hiányzik a két stift a kúp és a tengely közé.
Ez a szett gyakorlatilag pár perc alatt készre szerelhető, mert minden egymáshoz van méretezve. A csapágyházat hegesztéssel kell a vázhoz rögzíteni. A tengely a tárcsa felőli végén 35 mm átmérőjű, 8-as ékhoronnyal.

 

Tags: , , , , , ,

147 hozzászólás on Villanymotor hajtású hasító szett

 1. czizso szerint:

  Üdvözletem! Egy 70-es, villanymotoros hasítószett érdekelne, kérem szíves tájékoztatásukat.

  Köszönettel:
  Zsolt

 2. Székely Szabolcs szerint:

  Üdvözlöm! 1 db 70-es hasítókúpotot szeretnék rendelni. Várom vállaszát emailben. Köszönöm.

 3. Bartha László szerint:

  Üdvözlet!Szeretnék ajánlatot kérni egy villanymotoros szettre. 70-es kúppal,csapágyház,csapágy,tengely. Előre is köszönet! Laci

 4. Vámos Erik szerint:

  Üdvözlöm! Van egy 220-as 1400 fordulatú 1500w-os motorom. Ez elég lenne kugli hasogatáshoz vagy nagyobb teljesítmény szükséges? Válaszát köszönöm előrre is. Erik.

 5. Laczy szerint:

  Jó estét!

  Ajánlatot kérnék egy villanymotoros hasító szettre, házhoszállítva.

  Előre is köszönöm!

 6. Várda Béla szerint:

  Üdvözlöm!
  Kaphatnék a szettekről képeket,és árakat? Sehol nem találok,képeket,árakat és hogy hol tudnék rendelni.

  Előre is köszönöm!!

 7. Benke Bálint szerint:

  Azzal nincs gond, az bírni fogja, ugyanis nagyfeszultseggel ellatott muhely is van 3x32A-al

  • Hasito.hu szerint:

   Akkor jó lesz! 🙂

   • Benke Bálint szerint:

    Megvan a motor, 1500at forog es 3kw, 100as es 300as ekszijtarcsakra gondoltam, mindenkepp ket sorosat szeretnek es ontottvasbol ha lehetseges h lendkerekkent is szolgaljon, ezekrol szeretnek arajanlatot kerni, valaszat eloreis koszonom
    Udv: Bálint

    • Hasito.hu szerint:

     Kétsoros, 13mas profillal a kis tárcsa (96 mm) 6.000 Ft, a nagy (315 mm) 14.000 Ft, és vas öntvényből vannak, feketére foszfátozva. A nagy tárcsa négy küllős, de így is van súlya! Üdvözlettel!

 8. Benke Bálint szerint:

  Tiszteletem
  Szeretnek egy kupos hasitot csinalni, a villanymotor ami adott az 2.2kw 400/230v 5.2/9.0A 2800/min fordulat, erdekelne h ez 230v-ban elbirna-e a kozepesen agas fat es h milyen keszletet, kupot, tarcsat ajanlananak hozza, v esetleg 380 ban is erdekelne v vessem el az otletet ezzel a motorral kapcsolatban?
  Valaszaikat, arajanlataikat eloreis koszonom!

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Benke úr!
   Több dolog miatt is felejtős ez a motor sajnos. Egyrészt mert egy fázison 75%-át teljesíti a háromfázisú teljesítményének, azaz 1,65 kW-ot. Másrészt gyorsfordulatú, aminek nagyon kicsi a nyomatéka és csak nagyon nagy áttétellel lehet elérni a szükséges 4-500 közötti kúp fordulatot és ettől még mindig gyenge lesz.
   220v esetében legalább 2,2 kW, 1400 f/p körüli fordulatú motor szükséges és az ághelyes, göcsörtös fákat nem fogja túlságosan “szeretni”
   380 esetén is legalább ilyen motor kell, de minél erősebb a motor, annál komolyabb fákat tud elhasítani. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

 9. Bálint szerint:

  Jó napot kívánok! Egy szettet szeretnék 380-as villanymotorhoz, a motor paramétereit sajnos nem tudom, mert jelenleg nem áll módomban megnézni, jelenleg egy 600 mm vídiás lappal üzemel, dupla ékszíjtárcsával… szeretném dupla funkciósra átépíteni. Minimális átépítéssel. Olyat ami max 50cm-es méterfához is jó. Szeretném a véleményét kérni, valamint egy árajánlatot a szettről, és élszíjtárcsáról. Köszöntettel

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Bálint! Fontos lenne tudni a motor teljesítményét, mert a hozzávaló alkatrészek árát nagyban befolyásolja.
   50 cm átmérőjű méterfához hatalmas villanymotor kell, közel 10 kW-os, de a villanymotor hajtáshoz gyártott tengelyeink rövidek ekkora fákhoz.
   Rendszerint max 30-35 cm rönkátmérőig szoktak villanymotoros hajtással hasítani.
   Az árakat e-mailben küldöm. Üdv: Hoffmann Zsolt

 10. Berente Csaba szerint:

  Tiszeletem!

  Érdekelne az 1-es szett ára 70-es kúppal+ 100-as és 300-as szíjtárcsa. Tudnának küldeni egy árajánlatot.
  Üdvözlettel: Berente Csaba

 11. Csorba Ferenc szerint:

  Tiszteletem!

  Építeni szeretnék 220 V-os hasító gépet. Érdeklődnék milyen motorokat tudnak ajánlani és milyen szettek vannak és persze az áraik is érdekelnének.

  Válaszukat előre is köszönöm!

  Csorba Ferenc

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Ferenc! 220 V esetén 2,2 kW-os, vagy nagyobb motor a javasolt, de mindenképpen 1400 körüli legyen a fordulatszám. Új motor vásárlása esetén ajánlom az Agisys.hu-t. De használt motorral nagyban csökkenthetőek a költségek. Az általam forgalmazott alkatrészek árait E-mailben küldöm. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

 12. Doma Sándor szerint:

  Tiszteletem!

  Szeretnék tételes árajánlatot kérni:
  1-es szettre 70-es kúppal + pót heggyel, dupla soros 13-as 80-as és 250-es tárcsára, valamint 90-es kúp + pót heggyel dupla soros 17-es 100-as 300-as tárcsára.
  Köszönettel!
  Doma Sándor

 13. Katona Zsolt szerint:

  Tisztelt Uram!
  Van egy 3 Kw-os motorom 1440-es fordulattal. Ehhez méretezve kérek árajánlatot Öntől: -kétsoros 13-as ékszíjtárcsákra, -hasító szettre, -70-es kúpra.
  Köszönettel:
  Katona Zsolt

 14. Tisztelt Uram!

  Az 1 szett ára érdekelne 90-es kúphoz, kúp nélkül.
  A villanymotorom 380V 2,2kv-os 1435 fordulatú. Így milyen áttételű és mekkora ékszíjtárcsákat igényel 90es kúppal? Ékszíjtárcsa árajánlatot is kérnék.

  Előre is köszönöm várom válaszát,a fent megjelölt email cimen.

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Szilveszter!
   2,2 kW-os motorhoz nagy a 90-es kúp, a 70-est javaslom. 90-es kúp 4 kW-tól alkalmazható. 1:3 arányú áttételt javaslok ehhez a fordulathoz. Az árakat e-mailben küldöm. Üdvözlettel!

 15. Rigó Zoltán szerint:

  Erdekelne engem a villanymotor hajtású hasíto szett+ 300-as+ 100-as dupla soros tárcsa. Mennyibe kerul?
  Egy 2.2 KW-os , ford. 1440 3 fázisú motorom van. Ez megfelel Ön serint

  Köszönettel:

  R.Zoltán

 16. Csajbók István szerint:

  Üdvözlöm!
  Villanymotor meghajtású szettre kérnék tételes árajánlatot! Sajnos a paraméterekből nem tudom megállapítani, hogy melyik kellene nekem.
  Évi 2-4 köbméter 30-40 cm hosszú 20-40 cm átmérőjű keményfa (akác, tölgy) kugli hasítására alkalmas gépet szeretnék építeni.
  Köszönettel, istvancs

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt István! E-mailben küldök ajánlatot. A célra már 1 fázis esetén is lehet jó gépet építeni, de ha van 380v-os motorra lehetőség, akkor nem nagyon lesz szükség kompromisszumokra.

 17. Csebák István szerint:

  T.C. A villany motoros szettre szretnék árajánlatot kérni , 70mm átmérőjű cserélhető kúpppal ! +1db cserélhető kúp , + 1db 300 mm átmérőjű duplasoros 13-as profilú ékszijtárcsa . Az árakat tételesen szeretném látni , hogy anayagi lehetőségeimhez tudjan igazítani . Válaszukat előre is köszönöm , Tisztelettel : Cs. István

 18. Uhrin János szerint:

  Az 1. szettre kérnék ár ajánlatot annyi módosítással kellene a tengely a tárcsa felől 25mm átmérővel 50mm hosszan és 8mm-es retesz horonnyal kellene. A hasító kúp 70mm-es cserélhető hegyű kellene ha lehet 2 bekezdésű menettel. Üdv!

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt János! Egyedi módosításokat sajnos nem tudok vállalni, valamint az összes kúp egybekezdésű. Kétbekezdésűt egyáltalán nem forgalmazok. Az árakat e-mailben küldöm. Üdvözlettel!

 19. János szerint:

  Az első képen szereplő vastagfalú cső csapágyház érdekelne a kettő seeger gyűrűvel!( csapágy nem kell.)Méretei is érdekelnének.Köszönöm.

 20. Nyujtó Péter szerint:

  Az 1. szettre kérnék árajánlatot 90-es kúppal 300 -as és 100-as dupla ékszíjtárcsával
  Köszönöm!

 21. Szajkó béla szerint:

  Tisztelt Hasító.hu!
  Részletes árajánlatot szeretnék kérni a kettes szettre. Egy fázisú 220 voltos villanymotor min. 2,2 Kw (lehet hogy 2,5 Kw) 1000 v. 1400 f/p. Ehhez milyen ékszíjtárcsa és kúp szükséges a működéséhez?

  Előre is köszönöm válaszát!!

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Szajkó úr! Az említett motor 70-es kúppal, kuglihasításra jól használható. A fordulatszámot jó lenne pontosan tudni, az áttétel miatt. Ha 1400 f/p, akkor 1:3, ha 960 fordulatú a motor az az 1:2 is elég. Az árakat e-mailben küldöm. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

 22. Pula László szerint:

  Tisztelt Uram!
  Szeretnék árajánlatot kérni az 1-es és 2-es szettre 70-es és 90-es kúppal.
  A villanymotor 3kw-os, 3 fázisú 1440-es fordulatú, a tengely 28mm átmérőjű. Kérdéseim: elbír e 90-es kúpot? Jó lesz-e 80-as és 250-es tárcsa és kell-e dupla ékszíj? Ajánlatot kérnék a tárcsákra is, ha lehetne részletezve. Előre is köszönöm!

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Pula úr! A 90-es kúpot 4 kw-tól felfelé javaslom, az alatt a 70-est. Az említett áttétel helyett a 90-es és 300-as tárcsákat javaslom. Árban szinte nincs különbség köztük, viszont a 90-es kúpon nagyobb felületen érintkezik a tárcsa az ékszíjjal, így több erőt tud átvinni a hajtott tengelyre, megcsúszás nélkül. Az összes árat e-mailben küldöm. Üdvözlettel!

 23. Nagy Zoltán szerint:

  Üdvözlet! Szeretném én is megtudni a szettek árát. Illetve szeretnék érdeklődni az erősségükről is. Köszönöm.

  • Hasito.hu szerint:

   Üdvözlöm! Az árakat küldöm e-mailben.
   Az erősségükről: ipari felhasználásra alkalmasak. Fakitermelők, tüzépek dolgoznak kúpos hasítókkal, amihez az alkatrészeket tőlem vásárolták. Póthegyet szoktak ők utánrendelni, a hegyek 3-400 m3 fát bírnak ki jellemzően. A traktorhajtású tlt tengelyre pl örök garanciát adok.

 24. Molnár István szerint:

  Üdvözlöm! A 2.szettre kérnék egy árajánlatot.

 25. Zsolt szerint:

  Üdv,

  Szeretnék részletes árajánlatot kérni a 2-es szettre kiegészítve egy 300-as ékszíjtárcsával 13 mm-es szíjpályával 70-es és 90-es
  kúppal.

  üdv Zsolt

 26. Attila szerint:

  Üdvözlöm!
  Ajánlatot szeretnék kérni a 2-es szettre kiegészítve egy 300-as ékszíjtárcsával 17 mm-es szíjpályával, illetve egy 100 mm-es tárcsával szintén 17-es pályával, 25 mm-es furattal és 8-as ékpályával.

  Előre is köszönöm!
  Üdv: Attila

 27. Kun Mihály szerint:

  Jó napot!
  Kérnék ajánlatot a 2. -es számú szettre + hozzá való két soros 200 -as, illetve 300 -as szorítókúpos szílytárcsára.
  Üdv.:
  Kun Mihály

 28. Bodnár Zsolt szerint:

  Jó napot kérnék egy ajánlatot a 2 számú szettre.
  Üdv Zsolt

 29. Vasas József szerint:

  Üdvözlöm!

  Kérem a 2. szettre küldjön árajánlatot.

  Előre is köszönöm!

  Vasas József

 30. Dávid szerint:

  kérhetnék egy ár ajánlatot az 1-2 es szettre , valamint a 70es és 90 es kúpra . köszönöm

 31. Bocsi Péter szerint:

  Tisztelt Cím!

  Kérhetnék egy árajánlatot az 1-es ill. 2-es szettre, valamint a 70-es és 90-es kúpra!

  Előre is Köszönöm!

  Üdvözlettel: Bocsi Péter

 32. Máté Gávor szerint:

  Jó napot.

  egy gépet szeretnék összeállítani,és segítséget szeretnék kérni a következőkben: 220/380V villanymotor 1420 ford./perc 3KW 250/80 ékszíjtárcsa.(az Ön által leírtak alapján kalkulálva) el fogja bírni a 90 kúpot,vagy maradjunk a 70-nél?(vagy esetleg a 90-es kúphoz más tárcsa méretet javasol?) 13 vagy 17 ékszíjat javasol. a 250-es ékszíjtárcsa milyen széles? ( a tengelyhossz meghatározásához kellene) az 1 szett csapágyház külső átmérője-hossza mekkora? a P208 csapágyházhoz-csapágyhoz átm. 40-es tengely passzol?

  segítségét előre is köszönöm:Gábor

  • Hasito.hu szerint:

   Üdvözlöm!
   3 kw-os motorhoz 70-es kúpot javaslok, azzal tökéletesen dolgozik és a 90-essel sem tudna jobban hasogatni ez a motor. Az áttétel tökéletes lesz így.
   Általában cca 45 mm széles a tárcsák agyrésze. Mindenképp kétsoros tárcsát javaslok, ez esetben elég a 2×13. A csapágyház külső átmérője 76 mm, a hossza 180 mm (de a hosszt most fejből mondtam). A p208-as csapágyház csapágya 40 mm belső átmérőjű. Üdvözlettel!

 33. Zoltán szerint:

  Tisztelt Uram!

  Segítséget kérnék öntől.Egy kúpos hasító gépet szeretnék építeni. Olvastam a kérdések válaszokat.Abból ki indulva néztem villany motort ami még 220von működik 3kw-os találtam 1500 illetve 3000 f/p ön szerint melyik lenne inkább megfelelő e célnak? Továbbá kérném segítségét valamint egy árajánlatot a kettes szettre valamint a hozzá szükséges ékszíjtárcsákra hogy kompletten össze tudjak rakni egy hasító gépet.Tekézett fához szeretném alkalmazni ca.:max 30cm atmérő és 30-40cm hossz.

  Válaszát előre is köszönöm. Zoltán

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Zoltán!
   Kizárólag az 1500 f/p-est javaslom. Mert itt kb 1:3 áttétel kell, míg a másiknál 1:6, azaz igen nagy ékszíjtárcsa kell a kúp tengelyére. Ez a motor az említett kuglik hasításához megfelelő egy 70-es kúppal. Az árakat e-mailben küldöm. Üdvözlettel!

 34. Szabó József szerint:

  Tisztelt Cím!
  Kérnék árajánlatot az 1-es szettre, esetleg egy komplett rendszerre 220 voltos villanymotorral.
  Várom megtisztelő válaszát.

 35. Mate Gabor szerint:

  Jo napot.

  Arajanlatot szeretnek kerni a kovetkezo alkatreszekre; 1-2 tengely szett,70-es,90-es kup, 300-as,85-os 2soros 17-es tarcsa.

  valaszat elore is koszonom: Gabor

 36. péter szerint:

  Üdv.
  Kérnék árajánlatot,ha lehetséges tételes bontásban, az 1-es számú hasító szett+ 300-as+ 100-as dupla soros tárcsára.

  Köszönettel

 37. Kaszás Zotán szerint:

  Üdv
  árajánlatot kérek az 1-2 es szettre , valamint a 70es és 90 es kúpra Amennyiben lehetséges tételes bontásban.
  A 2 szett esetén a tengely hossza 300-as vagy 500-as.
  Valamint egy 300-as duplasoros tárcs illetve egy 100-as duplasoros tárcsa ára is érdekelne

  Válaszát köszönöm

 38. Norbert szerint:

  Erdekelne engem az 1-es számú hasíto szett+ 300-as+ 100-as dupla soros tárcsa. Kérem küldjön ajánlatot. Köszönettel, Tóth Norbert

 39. Árpád szerint:

  Üdvözletem!

  Árajánlatot szeretnék kérni a hasító 1. és 2. szettre 70-es és 90-es hasító kúppal. Továbbá érdekelne a 300-as és 100-as ékszíjtárcsa 13-as profillal egy illetve kettő soros kivitelben.
  Előre is köszönöm!
  Árpád

 40. Sipos András szerint:

  üdv kérhetnék 1 ajánlatot a 1. szettre 70 es kúppal és a hozzá való 300mm-es ékszíj tárcsára,ami két soros(nem tudom pontosan hogyan kell kérni az ékszijtárcsát ami nekem van motor,azon van 145mm átmérő 2 soros és a 17mm széles az ékszíj pálya)és a kúp ára külön is amenyiben lehetséges.
  Előre is köszönöm segtségét Sipos András

 41. Horváth L. Gábor szerint:

  Kérnék árajánlatot az 1-2 settre valamint az ékszíjtárcsára, esetleg egy komplett rendszerre villanymotorral.
  Üdvözlettel,
  Horvéth L. Gábor, Budapest, Balatonszemes

 42. dóka ferenc szerint:

  Az 1-es és a 2-es szett ára érdekelne.
  Üdvözlettel:Dóka Ferenc

 43. Simkó László szerint:

  Üdvözlet.

  Szeretnék árajánlatot kérni egy 90-es kúpra hegeszthető cső csapágyházzal tengellyel. A tengely ékszíjtárcsa átmérőt majd rendeléskor adnám meg mert még nem mértük meg.

  Várom mihamarabbi válaszát.

  Tisztelettel: Simkó László

 44. Bozó Dávid szerint:

  Érdekel engem az 1-es számú hasítószett+ 300-as+ 100-as dupla soros tárcsa. Mennyibe kerül? és a postaköltsége Pécsre.

 45. Szakács Ákos szerint:

  Üdvözlöm!Érdekelne ,hogy 800-as kúp mennyibe kerülne így ahogy ön hirdeti. Válaszát köszönöm.

 46. steffi400 szerint:

  Az 1-es szettre szeretnék egy ár ajánlatot kérni!
  Előre is köszönöm !

 47. Mecseki-Kiss Éva Marietta szerint:

  Üdvözlöm!Az egyes szettre szeretnék kérni árajánlatot.Köszönettel!

 48. Bence szerint:

  Az 1-es szettre szeretnék egy ár ajánlatot kérni!

 49. Steve szerint:

  Üdvözlöm! Az egyes szett után érdeklődnek 70-es kúppal. Árajánlatot kérnek. Előre is köszönöm!

 50. László Attila szerint:

  kérhetnék egy ár ajánlatot az 1-2 es szettre , valamint a 70es és 90 es kúpra, tárcsák nélkül . köszönöm

 51. Móricz Tamás szerint:

  Tisztelt Hasito.hu,

  Árajánlatot szeretnék kérni tételes bontásban a 2. számú szettre vonatkozóan 70-es kúppal és 400mm-es tengellyel. További kérdésem, hogy az 1. szetthez tartozó tengely kompatibilis-e a 2.-éval és ha igen, az mennyibe kerül, illetve milyen méretekkel rendelkezik?
  Kérnék még 3 fázisú, 1440rpm/4kW-os motorhoz is ékszíjtárcsa ajánlást, ha lehet.
  Válaszát előre is köszönöm!

 52. Katz Ferenc szerint:

  Tisztelt Uram!

  Érdeklődnék mennyibe kerülne az 1-es szett 70mm es cserélhető fejű kúppal + 250mm duplasoros 13-as profilú ékszijtárcsa ami a szettben lévő tengelyhez jó +80-as duplasoros 13-as profilú ékszijtárcsa(24-es belső furattal és 8-as ékkel.)Utánvételes szállitással.

  Válaszát előre is köszönöm

  Üdvözlettel:Katz Ferenc

 53. László szerint:

  Üdvözlöm!

  Az 1. szettre kérnék árajánlatot 90-es kúppal 300 -as és 100-as dupla ékszíjtárcsával
  Köszönöm!

 54. Filep Attila szerint:

  Tisztelt Cím!
  Ezúton kérnék egy árajánlatot a 2. szettre 90-es hasító kúppal és nagy ékszíjtárcsával. Viszont 5,5 Kw-os a villanymotorom, melyen egy 138-as 3 soros 17-es profilú ékszíjtárcsa van, mely most egy fűrészkorongot hajt. Így feltételezésem szerint 450-es ékszíjtárcsa szükséges a kúphoz.

  • Hasito.hu szerint:

   Tisztelt Attila! A 138-as tárcsa mellé valóban cca 450-es tárcsa szükséges. Viszont a 450-es tárcsa meglehetősen drága, olcsóbbra jön ki egy 300-as plusz egy 100-as a motorra. De természetesen mindegyik verzióra küldök árajánlatot e-mailben. Üdvözlettel!

 55. Sanyo szerint:

  Köszönöm!

 56. Sanyo szerint:

  Üdv!

  Az 1. szettre szeretnék árat kérni, 90-es variációban is.

  Köszönöm!

 57. papp mihály szerint:

  Üdvözlöm:
  Szeretnék ár ajánlatot kérni az 1-szettre kompletten
  És a 2-szettre tengely megmunkálással,és persze tárcsával ami 300-átmérő
  Szeretném a több éves munka tapasztalatát kérni:Van nekem,1db 220-v
  2,2-kw motorom ezt szeretném használni,kérdezném megfelel e a célnak? Mert sajna 320-v nincs.
  Előre is köszönöm várom válaszát,a fent megjelölt email cimen.
  Tiszt: Papp Mihály

 58. Bubenkó Ferenc szerint:

  Az 1 szett ára érdekelne 90-es kuppal és 300-as tárcsával.Köszönettel,

 59. Krisztián szerint:

  Tisztelt Uram!

  Az 1 szett ára érdekelne 90-es kuppal

  Üdv

 60. pásztor péter szerint:

  üdv kérhetnék 1 ajánlatot a 2. szettre és 300mm-es ékszij tárcsára kompletten és 70-illetve 90es kúppal ugyan ez a szett megoldható szép napot üdv péter

 61. Kiss péter szerint:

  Jó napot
  Kérhetnék egy ajánlatott a 2. szettre.
  Köszönöm

 62. Bojnovszky László szerint:

  kérhetnék egy ár ajánlatot az 1-2 es szettre , valamint a 70es és 90 es kúpra . köszönöm

  Üdv: Laci

 63. Sándor szerint:

  220V,1440 f/p villanymotorhoz:
  300 mm átmérőjű, kétsoros, 13-as profilú alumínium ékszíjtárcsa,belső furat: 35 mm,ék: 8 mm ;
  1-es,és 2-es hasító szettek érdekelnének külön-külön mennyibe kerülnének.
  Köszönöm Sándor

 64. Tóth Tihamér szerint:

  Érdekelne az 1.számú villanymotoros szett+300mm egysoros észíjtárcsa.Kérek árajánlatot.

 65. Kalman Lajos szerint:

  ekszijtarcsa 80-as 2soros 13-asekszijra .Tengely 30-as esretesz 8mm

 66. Viszt László szerint:

  Üdv!
  Szeretnék kérni egy árajánlatot az 1-2 szettre. Villanymotorral szeretném meghajtani.
  Elóre is köszönöm.

 67. Bajnóczi Krisztián szerint:

  Érdekelne az 1. számú villanymotoros szett, +300mm egysoros ékszíjtárcsa. Kérlek küldj árajánlatot.

 68. Molnár Gábor szerint:

  kérhetnék egy ár ajánlatot az 1-2 es szettre , valamint a 70es és 90 es kúpra . köszönöm

 69. László szerint:

  Érdekelne a 1. számú villanymotoros szett + 300mm dupla soros 13-as profilú ékszíjtárcsa ára. És külön a 70mm cserélhető hegyű kúp ára is. Válaszát előre is köszönöm.

 70. József szerint:

  Kérlek, küldj árajánlatot az 1. számú szettre + 300 mm-es 1 soros ékszíjtárcsára

 71. Lajos szerint:

  Erdekelne engem az 1-es számú hasíto szett+ 300-as+ 100-as dupla soros tárcsa. Mennyibe kerul? El e tudná kuldeni Szlovákiába postán?

Vélemény, hozzászólás?