Csapágy, csapágyház

Hasítógép alkatrészeink között megtalálható a vastagfalú csőből esztergált csapágyház, a hozzá tartozó csapágy és seeger gyűrű. Közepes árfekvésű, de kiváló ár/érték arányú csapágyakat forgalmazunk, amikre még soha nem érkezett panasz. A seeger gyűrűk mezőgazdasági munkagépekben is használatosak, szintén nagyon jó minőségűek.
A csapágycsöveket 8 mm falvastagságú, varratmentes csőből esztergáljuk, így minden további nélkül a hasítógép vázszerkezetéhez hegeszthető, a hegesztővarrat nem okoz vetemedést. A csapágycsőben a csapágyak és a zéger gyűrűk részére kiképzett hely méretpontos.

esztergált csapágyház6208 2RS csapágy zégergyűrű

Ha úgy gondolod, mást is érdekelhet, kattints a Megosztás gombra, hogy ismertebbek lehessünk!! 🙂 Vagy küldd tovább E-mailben!

44 thoughts on “Csapágy, csapágyház

 1. Nyári Imre

  Tisztelt Zsolt! Érdeklődnék hogy mennyibe kerül egy jobbos 90-es hasítókúp ,csőcsapágyház csapágyakkal, tengely ,melyre ékszíjtárcsa szerelhető+ a jobbos hasítókúphoz egy póthegy?

  Válasz
 2. Zoltán

  Tisztelt Zsolt!
  400 as két soros 13as ékszíjtárcsa 35 mm közép lfurat átmérőjű és 10-es ékpályával mennyibe kerülne? Köszönöm válaszát!

  Válasz ↓

  Válasz
 3. Imre

  Tisztelt Zsolt!
  400 as két soros 17 es ékszíjtárcsa 35 mm közép lyuk furat átmérőjű és 10-es ékpályával mennyibe kerülne? Előre is köszönöm válaszát!

  Válasz
 4. Imre

  Üdvözlöm!
  Ha a csőcsapágyházhoz Avihegesztéssel hegesztek talpat ,nem lesz a csőcsapágyháznak vetemedése?
  Előre is köszönöm válaszát!

  Válasz
 5. Imre

  Tisztelt Zsolt!
  Érdeklődnék hogy egy jobbos 90-es hasítókúp ,csőcsapágyház csapágyakkal, tengely ,melyre ékszíjtárcsa szerelhető,mennyibe kerülne?
  Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel Imre

  Válasz
 6. Fóti Béla

  Tisztelt Cím!
  Kaptam egy hasítógépet, aminek a tengelye eltörött. Szeretnék kérni egy dokumentációt a csőcsapágyházról, illetve a tengelyről, ezen kívül egy árajánlatot a tengelyről, a csőcsapágyházról, a két csapágyról és a seeger gyűrűkről.
  Megtisztelő válaszát előre is köszönve tisztelettel Fóti Béla

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük