Csapágy, csapágyház

Hasítógép alkatrészeink között megtalálható a vastagfalú csőből esztergált csapágyház, a hozzá tartozó csapágy és seeger gyűrű. Közepes árfekvésű, de kiváló ár/érték arányú csapágyakat forgalmazunk, amikre még soha nem érkezett panasz. A seeger gyűrűk mezőgazdasági munkagépekben is használatosak, szintén nagyon jó minőségűek.
A csapágycsöveket 8 mm falvastagságú, varratmentes csőből esztergáljuk, így minden további nélkül a hasítógép vázszerkezetéhez hegeszthető, a hegesztővarrat nem okoz vetemedést. A csapágycsőben a csapágyak és a zéger gyűrűk részére kiképzett hely méretpontos.

esztergált csapágyház6208 2RS csapágy zégergyűrű

Ha úgy gondolod, mást is érdekelhet, kattints a Megosztás gombra, hogy ismertebbek lehessünk!! 🙂 Vagy küldd tovább E-mailben!

32 hozzászólás “Csapágy, csapágyház” bejegyzésben.

 1. Fóti Béla

  Tisztelt Cím!
  Kaptam egy hasítógépet, aminek a tengelye eltörött. Szeretnék kérni egy dokumentációt a csőcsapágyházról, illetve a tengelyről, ezen kívül egy árajánlatot a tengelyről, a csőcsapágyházról, a két csapágyról és a seeger gyűrűkről.
  Megtisztelő válaszát előre is köszönve tisztelettel Fóti Béla

  Válasz
 2. Kelepeisz Lajos

  Tisztelt értékesítő!
  Nekem is úgy szint karos gyórsdarabolóhoz kellene csapágyház (ház+ csapágyak+zégergyűrűk) 25mmes tengelyhez való. Tudna valami tájékoztatást adni hogy milyen méretű csőcsapágyházai vannak erre a célra (hossz, átmérő), és milyen árban lenne?
  Köszönettel K.Lajos

  Válasz
  1. Kelepeisz Lajos

   Tiszteletem!
   Reggel beszéltünk telefonon, akkor lenne kedves megnézni hogy van-e a kissebb méretü csőcsapágyháza, ha van akkor a pontos méretét is legzen szíves megirni.
   Köszönöm.

   Válasz
 3. Tarcsi Barna

  Üdvözlöm Zsolt.
  Köszönöm gyors válaszát. Igen értem,nem gond ,jó lesz a szériában készült méret is. Szeretnék rendelni.
  1db – csőcsapágyat kb. 200mm hosszú x 88mm est.

  5db – seeger gyűrűt i80 – méretűt.

  A küldött email címre kérném a bankszámlaszámot amire tudok utalni. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a honlapot, mert már
  hosszú hónapok óta keresek ilyen csőcsapágyat.Végre sikerült megtalálnom, köszönöm.
  Várom levelét.
  Üdvözlettel : Tarcsi Barna

  Válasz
 4. Tarcsi Barna

  Tisztelt címzett.

  Én a nagyobbik csőcsapágyházból szeretnék vásárolni,aminek a mérete
  200mm x 88mm. Csapágy átmérő 80mm. Megszeretném kérdezni lehetséges -e ,hogy a csapágy szélességének a beszúrása nem 18 mm,hanem csak 10 mm legyen? A csapágyház végén van -e, seeger gyűrű kialakítás,ami a csapágy külső peremét rögzíti 80 mm -res ? Segítségét köszönöm.
  Üdvözlettel : Tarcsi Barna

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Tisztelt Tarcsi Úr! Az alkatrészeink szériában készülnek, így sajnos nem tudom más méretekkel adni a csövet. A cső mindkét végén van seeger beszúrás, i80-as gyűrűhöz való. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

   Válasz
 5. Kincses Gyula

  Tisztel cím !

  Érdeklődni szeretnék hogy mennyibe kerül 80-as kup; csapágyház; tengely; kicsi és nagy szilytárcsa kompletten.

  Válaszát köszönöm :

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Tisztelt Kincses úr! 80-as kúpot nem forgalmazok. 70-es, vagy 90-es tud szóba jönni. Mindegyiknek edzett, cserélhető hegye van. 70-es kúppal a komplett szett 50.500 Ft, 90-es kúppal 55.500 Ft. Mindkét esetben a postaköltséget én állom. Üdvözlettel: Hoffmann Zsolt

   Válasz
 6. Horváth Antal

  Tárcsás gyors darabolóhoz kellene komplett csapágyház dupla csapágyakkal, tengellyel 400-as átmérőjű vágókoronghoz.A telefonszámom:06 70 275 7213. Előre is köszönettel Horváth Antal

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Üdvözlöm! Én 30-asnál kisebb átmérőjű tengelyt nem javasolnék. Ha megfelelő keménységű a jelenlegi tengely, akkor azért érdemes megpróbálni, mert csökkenne a költség. Viszont a kúpjaimnak 40-es átmérőjű furata van, így a tengely és a kúp közé mindenképp kell egy perselyt csináltatni. Üdvözlettel!

   Válasz
 7. Jókai Zsolt

  Tiszteletem! Érdeklődnék hogy mennyi lenne egy 70 es kúp, csőcsapágyházzal, csapágyakkal, tengellyel egy ilyen szett! Nagy tárcsám van!Méterfa hasításhoz és kuglihasításhoz lenne! CSő csapágyházat azért tartom jobbnak mint a talpas csapágyakat, mert a cső csapágyházaknál, nincs utban hasítás közben a csapágy talpazata.. Válaszukat várom E-mailba!

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Üdvözlöm! Amit a csőcsapágyházról írt, teljesen egyetértek, valamint a csőcsapágyház sokkal erősebb mint az öntvény talpas csapágyház.
   Viszont méterfához inkább a 90-es kúpot javaslom. Mailben már el is küldtem az árakat. Üdvözlettel!

   Válasz
 8. Horváth L. Gábor

  3fázisú 1550W-os 1400 1/min villanymotor általában 24mm-es tengelyű! van ehhez passzoló ékszíjtárcsa?

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Készleten jelenleg nincsen, kb 10 napon belül rendelésre tudom vállalni, a tengelyfuraton kívül szükségem van az ékhorony méretére, milyen átmérőben szeretné, és milyen profillal. Üdvözlettel!

   Válasz
 9. kerekes szilveszter

  Jó napot!Érdeklődnék,hogy a nagyobbik csőcsapágyház milyen hosszú és mi az ára,milyen vastag csapágy megy bele. Köszönöm. -szilveszter-

  Válasz
 10. Majzik Tamás

  Üdvözlöm.
  85mm külső átmérőjű csapágyhoz bírna a fentihez hasonló csapágyházat csinálni csőből,s ha igen mennyiért?
  Köszönettel Tamás

  Válasz
 11. Kalman Lajos

  Ár ajallatot szeretnek kerni .P208-as csapagyhaz capaggyal , hozzá tengely ,300-as 2soros 13-asekszitárcsa ,kup 90-es esetleg 110-es meretben. Valaszát elore is koszonom. Tisztelettel Lajos.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük