Vásárlói fotók

Hajdúhadházról futott be az alábbi leírás és a képek is.
„Az ékszíjtárcsa 350 mm 2×13 önöktől rendelve mint ahogy a tengely, csapágy ,csapágyház és persze a 90-es kúp is.

A hasítógép 4 kW-os, 970 ford/perc fordulatú villanymotorral üzemel. A motoron 100mm 2×13 ékszíjtárcsa van így a kúp fordulatszáma 277 ami nem gyors,de ahogy a  weblapon is írta így könnyebben kap bele a fába. Gyújtóst is tudok ezzel a 90 kúppal hasogatni!
Irányváltó kapcsolóval szerelve ha megszorulna a kúp, vagy vissza fele kellene forgatni.
A tapasztalatom az,hogy a nem görcsös fával megbirkózik de a görcsös fa sajnos az ellensége igaz nagy odafigyeléssel és tapasztalattal azt is el lehet hasítani.Én hasítottam 50-70 cm-es akác fát is(kuglist) és vette az akadályt kérdezés nélkül.
Köszönjük az alkatrészeket ezzel a géppel öröm dolgozni!”

Mi is köszönjük a visszajelzést, a Sipos úr neve megy a sorsolós kalapba!
hasító vas asztal Hasítógép 4 kW hasitó ék hasitogep Hasítógép 4 kW

2 thoughts on “Vásárlói fotók

 1. TMS

  Van egy hasító fejem 40 – es furattal + egy 5,5 – ös motorom 1950 – es fordulattal. Szeretnék egy tengelyt venni két álló csapággyal + egy dupla soros ékszíjtárcsát kb. 300 – ast + a motorra egy kétsoros ékszíjtárcsát, aminek az átmérője kb. 100 as. Erre szeretnék egy árajánlatot kérni. Előre is köszönöm. További sok sikert kívánva a munkájukhoz. TMS. Pécs.

  Válasz
  1. Hasito.hu Szerző

   Tisztelt TMS! Álló csapágyakat már nem forgalmazok, csak a csőből esztergáltat. Én a kúp tengelyére egy 355-ös 2×17-es tárcsát tennék, a motor tengelyére 90-est. Így cca 500 lesz a kúp fordulata. Így lesz jól használható a gép. Az árakat e-mailben küldöm. Üdvözlettel!

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük